Tekmovalci bodo spet hujšali, med njimi tudi Katja iz Murske Sobote

Po uspešni prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, bo danes na Planet TV na sporedu že prva oddaja druge sezone

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. marec 2018 ob 12:57
Katja Ficko, foto: Planet TV

Katja Ficko, foto: Planet TV

Po uspešni prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je slavil Bojan Papež iz Frama, bo danes na Planet TV na sporedu že prva oddaja druge sezone. Voditelj bo Marko Potrč, tekmovalci pa bodo trenirali pod vodstvom Nataše Gorenc in Jana Kovačiča, medtem ko bo za njihovo prehrano v novi sezoni poskrbel dietetik Gašper Grom.

Znanih pa je že šestnajst tekmovalcev, ki bodo v oddaji poskušali izgubiti čim več kilogramov, med njimi je tudi Katja Ficko iz Murske Sobote.

"Katja ima bolezen Alopecia universalis, kar pomeni, da je popolnoma brez las in obrvi, zbolela pa je v osnovni šoli. Otroci so jo zbadali, z roko v roki pa se je takrat začelo tudi nabiranje kilogramov. Je vedno urejena in naličena. V javnosti vedno nosi kapo, ki je nikoli ne sname. Neguje obolele osebe, zelo se je je dotaknila zgodba o ženski, ki se je zbudila iz kome. Je zelo srčna, čustvena in ima veliko življenjskih izkušenj. Želi si skočiti s padalom, strah jo je lakote, pred televizijo pa se ne more upreti čipsu," o njej pravi opis na uradni spletni strani šova.

Kot obljubljajo na Planet TV, nas v novi sezoni čaka še več izzivov, presenečenj in novih obrazov, šov pa bo na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na Planet TV.



Več v Družabno