Pomladni koncert učencev kitare pri Mali Nedelji

S koncertom so pozdravili pomlad in čestitali materam ob njihovem prazniku

Branko Košti, petek, 30. marec 2018 ob 10:42
Pomladni koncert učencev kitare

Pomladni koncert učencev kitare

Učenci OŠ Mala Nedelja, kateri poleg številnih obveznih šolskih dejavnosti, najdejo čas ter imajo voljo in vztrajnost za obiskovanje pouka igranja kitare, so svoje znanje predstavili na Pomladnem konceru v kulturnem domu pri Mali Nedelji v sredo, 28. marca.

Igranje kitare na šoli že četrto leto poučuje profesor Miran Čarni iz Zasebne glasbene šole Virtuoz. Na četrtkovem koncertu s zaigrali in zapeli Marko Ritonja, Ajša Domajnko, Lana Sovič, Gloria Ritonja, Neja Tratnjek in Matic Ritonja, ki obiskujejo 1. razred, iz 2. razreda so se predstavili Tia Tomanič, Kaja Hanžel, Simon Rostaher in Anna Kurnik, priučeno znanje v treh razredih pa so predstavilin Alisa Oletič, Janez Majcen, Timea Prijol, Valentina Klemenčič, Zoja Megla, Lovro Šišernik in Rene Megla.

Koncert, s katerim so pozdravili prihajajočo pomlad in počastili matere ob njihovem prazniku, se je zaključil z zimzeleno pesmijo Stanke Kovačič Rože, katero so ob spremljavi kitaristov zapeli tudi obiskovalci.

Mladi kitaristi iz OŠ Mala Nedelja se bodo pred koncem šolskega leta predstavili še enkrat, na zaključnem koncertu v mesecu juniju.



Več v Kultura in izobraževanje