Deček umrl med igro, ko je na njega padel kovinski nogometni gol

Ogled kraja dogodka sta opravila dežurna sodnica in državni tožilec, ki sta tujo krivdo izključila

Prlekija-on.net, petek, 6. april 2018 ob 19:39
Za dečka je bil usoden kovinski nogometni gol

Za dečka je bil usoden kovinski nogometni gol

V petek, 6. aprila popoldan, se je v Sodišincih v občini Tišina zgodil tragičen dogodek, v kateri je umrl deček, ko je na njega med igro padel nogometni gol. Na PU Murska Sobota so potrdili, da je na mlajšo osebo padel kovinski gol, ogled kraja dogodka pa sta opravila dežurna sodnica in državni tožilec, ki sta tujo krivdo izključila.

Neuradno naj bi se nesreča zgodila med igro na travnatem igrišču, kjer naj bi se 12-letni deček z rokama obesil na kovinski nogometni gol, ta pa je nato padel na njega. Na kraj sta prihiteli dve reševalni vozili z medicinsko ekipo, ki je oživljala dečka, a mu žal ni bilo več pomoči.

Iz PU Murska Sobota so zvečer sporočili, da je ob 16.47 uri bil Operativno-komunikacijski center PU Murska Sobota obveščen, da je v naselju v občini Tišina kovinski nogometni gol padel na otroka in ga poškodoval.

Policisti so na kraju ugotovili, da so se trije otroci z žogo igrali na zelenici za hišo. Med igro se je otrok z rokama prijel za prečnik gola, kateri se je prevrnil in padel na otroka. Otrok je utrpel teko hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl.

Ogleda kraja sta se udeležila preiskovalna sodnica in državni tožilec.

Podobna tragedija se je pred leti zgodila tudi v Ljutomeru, ko je prav tako kovinski gol med igro padel na dečka, ki je ob tem umrl. Na ta tragičen dogodek nas še danes vsak dan pred ŠRC Ljutomer opominjajo svečke in rože.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika