»Turnir 34« so dobili Ljutomerčani

»Turnir 34«, kjer so sodelovala odbojkarska moštva dečkov štirih klubov: OK Braslovče II, OK Maribor II, OK Radenci in domači OK Ljutomer

Filip Matko Ficko, nedelja, 15. april 2018 ob 22:51
OK Ljutomer

OK Ljutomer

V nedeljo, 15. aprila, se je v Športni dvorani Osnovne šole Ivana Cankarja v Ljutomeru ob 10. uri pričel »Turnir 34«, kjer so sodelovala odbojkarska moštva dečkov štirih klubov: OK Braslovče II, OK Maribor II, OK Radenci in domači OK Ljutomer.

V prvi tekmi je domača ekipa OK Ljutomer premagala ekipo OK Maribor z 2 : 0. OK Radenci so premagali ekipo OK Brezovica II z 2 : 1, a so nato Radenčani izgubili proti domači ekipi OK Ljutomer z 0 : 2. Ekipa OK Brezovica II je premagala ekipo OK Maribor II z 2 : 1 in se tako morala ponovno pomeriti z Radenčani. Tokrat so jih Radenčani premagali prepričljivejše in sicer z 2 : 0.

Vrstni red »Turnirja 34« v Ljutomeru : 1. OK Ljutomer, 2. OK Rdaenci, 3. OK Brezovica II in 4. OK Maribor II. V naslednji 3. krog sta se tako uvrstili ekipi OK Ljutomer in OK Radenci. Za slednjo so pod vodstvom trenerja Blaža Ajleca zaigrali: Maj Bajzek, Luka Domanjko, Anej Horvat, Gašper Koren, Gal Lovrec, Nik Marič, Matjaž Ros in Marcel Tompa (na priloženi fotografiji !).



Več v Šport