V nedeljskih prometnih nesrečah en udeleženec umrl, še dva sta bila huje telesno poškodovana

Umrl je voznik motornega kolesa med Martjanci in Vanečo, v Lastomercih in Petanjcih sta se udeleženca huje poškodovala, v Logarovcih pa voznik lažje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. april 2018 ob 07:49
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, šest povoženj divjadi in pridržali enega kršitelja.

V obravnavanih prometnih nesrečah je en udeleženec umrl, dva sta bila hudo telesno poškodovana in en lahko telesno poškodovan.

Ob 12.20 uri je med Martjanci in Vanečo voznik motornega kolesa v križišču trčil v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim in zavijal v levo. Voznik motornega kolesa je bil odpeljan v bolnišnico, kjer pa je pozneje umrl.

Okrog 11.20 ure je v Lastomercih voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in čelno trčil v drevo. Utrpel je hudo telesno poškodbo. V Petanjcih je na kolesarski stezi padla kolesarka in se hudo telesno poškodovala. V Logarovcih pa je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in trčil v betonski propust. Utrpel je lahko telesno poškodbo.

S področja kriminalite je bilo na območju Murske Sobote obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila, tatvina registrskih tablic in poškodovanje tuje stvari. Registrska tablica pa je bila odtujena tudi na območju Gornje Radgone.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika