V naši okolici za sezonska dela iščejo 200 delavcev

Sezonska dela v kmetijstvu so priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj

Prlekija-on.net, sreda, 25. april 2018 ob 10:41
Panorganic išče do 30 oseb v okolici Ljutomera za pobiranje borovnic

Panorganic išče do 30 oseb v okolici Ljutomera za pobiranje borovnic

Sezonska dela v kmetijstvu so priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj. Tudi v letošnjem letu od spomladi do jeseni so sezonska dela v kmetijstvu pomemben del ponudbe prostih delovnih mest. Za tiste, ki ste brez zaposlitve, so lahko priložnost za dodatni zaslužek in pridobivanje delovnih izkušenj.

Na Zavodu RS za zaposlovanje ponujajo aktualne informacije o možnosti vključitve v sezonska dela v različnih slovenskih regijah. Informacije objavljajo glede na potrebe delodajalcev po takšnih delih v obdobju od aprila do novembra 2018.

Panorganic išče do 30 oseb v okolici Ljutomera (Kamenščak, Radomerje) za pobiranje borovnic, ki je plačano 0,80 evra/kg, pletev za 3,5 evra/h ter pobiranje česna za 3,5 evra/h. Plačajo potne stroške in malico, delo se opravlja od konca aprila do septembra 2018, od ponedeljka do petka od 6.00 - 14. 00 ure. Delo se opravlja na prostem.

Panvita pa išče 150 oseb v Beltincih, na parceli »Šipošovo«, za obiranje jagod. Plačilo je 0,40 evra neto/kg čez teden in 0,45 evra neto/kg v nedeljo. Delo se opravlja od začetka maja do konca junija (3 do 5 tednov), vse dni v tednu, zjutraj in popoldan. Delo je v rastlinjakih in na prostem.

Trsničarska zadruga Žiher išče 20 oseb v Podgorcih za sajenje trsnih cepljenk. Plačilo je 5,90 evra/bruto + hrana in pijača. Delo poteka od 10.5.2018, za obdobje 2-3 tedne, med 7. in 15. uro. Delo poteka na poljih.

Poglejte si celotno aktualno ponudbo sezonskih del v kmetijstvu.



Več v Gospodarstvo