Otrok padel v jašek

Policisti pa te dni ponovno obravnavajo več ilegalnih prehodov meje

Prlekija-on.net, sreda, 9. maj 2018 ob 19:44
Policisti so bili obveščeni, da otrok v ZD išče zdravniško pomoč

Policisti so bili obveščeni, da otrok v ZD išče zdravniško pomoč

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 7. maja, ob 19.41 so bili obveščeni, da v Zdravstvenem domu Ormož išče zdravniško pomoč otrok, kateri se je poškodoval pri padcu v jašek. Pri tem je utrpel lažje telesne poškodbe, o ugotovitvah pa so sestavili uradni zaznamek.

Ob 04.14 v torek, 8. maja, zjutraj so v Ormožu prijeli tri državljane Pakistana, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Zoper tujce sledi obravnava po Zakonu o tujcih.

Ob 10:23 uri so zaradi kršenja javnega reda in miru posredovali v okolici Svetega Tomaža. Kršitelj je bil zaradi zdravstvenih težav odpeljan v Psihiatrično bolnišnico Ormož, kjer je ostal na zdravljenju.

Ob 05:10 uri so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije - dogodek, trčenje v divjad na lokalni cesti v naselju Savci. Vozniku osebnega avtomobila je bilo izdano Obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Ob 05.25 uri so v naselju Središče ob Dravi prijeli tri osebe, katere so na nedovoljen način prestopile državno mejo. Prepeljani so bili na PP Ormož, kjer se izvaja postopek.



Več v Črna kronika