Policisti ponovno prijeli državljane Indije in Pakistana

Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po končanih postopkih odpeljani v Azilni dom Ljubljana

Prlekija-on.net, sreda, 16. maj 2018 ob 08:44
Policija

Policija

Policisti Policijske postaje Ormož so v minulih dneh obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V ponedeljek, 14. maja, ob 14:19 uri so bili seznanjeni o poškodovanju stekla na avtobusnem postajališču v Podgorcih. Ob 14.19 uri so v Ormožu obravnavali prometni prekršek, kjer sta dve voznici nepravilno parkirali svoja vozila. Obema kršiteljicama so izdali plačilni nalog.

V torek, 15. maja, ob 11.35 so v Obrežu prijeli pet tujcev, državljanov Indije in Pakistana, kateri so ilegalno vstopili v našo državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in so bili po končanih postopkih odpeljani v Azilni dom Ljubljana. Že konec tedna so prijeli dvanajst državljanov Indije in Pakistana.

Ob 18.30 so policisti PP Ormož v poostrenem nadzoru na javni prireditvi v Mariboru, sedmim osebam zasegli posušene rastlinske delce, za katere obstaja sum, da gre za prepovedane droge.

Ob 19.00 uri je občan iz Hardeka na PP prinesel mobilni telefon znamke Huawei katerega je našel v nedeljo v bližini Avtocentra Renault. Napisan je bil zapisnik, telefon pa se hrani na PP.

V času od 14.5.2018 do 20.5.2018 poteka poostreni nadzor cestnega prometa, s poudarkom na kontroli tovornih vozil in avtobusov, v času od 14.5.2018 do 27.5.2018 pa poteka poostreni nadzor cestnega prometa, s poudarkom na varnosti kolesarjev.
Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika