Prireditve ob praznovanju 12. občinskega praznika občine Sveti Tomaž

Občinski praznik se odvija od 22. junija do 7. julija 2018

Prlekija-on.net, sobota, 16. junij 2018 ob 08:20
12. občinski praznik občine Sveti Tomaž

12. občinski praznik občine Sveti Tomaž

V času praznovanja 12. občinskega praznika občine Sveti Tomaž, ki bo letos potekalo od 22. junija do 7. julija se bodo zvrstile številne prireditve od športnih, kulturnih do zabavnih prireditev.

Organizatorji prireditev so Občina Sveti Tomaž in vsa delujoča društva, klubi in ustanove v občini Sveti Tomaž.

Prireditve se bodo v večini odvijale v prireditvenem šotoru zraven kulturnega doma, nekaj pa tudi v centru občine, v kulturnem domu, na igrišču in na nekaterih drugih lokacijah.

Na prireditvah se bodo zvrstili različni glasbeni gostje ansambel Prisrčniki, Darko Domjan, v večeru narodno zabavne glasbe pa se bodo predstavili številni ansambli, ansambel Refren, ansambel Poklon, ansambel Majcen-Zelenjak, ansambel Jeruzalem, ansambel bratov Kosi in ansambel Razplet. Nastopil bo tudi ansambel GADI.

V športni rubriki se bodo odvijali različni športni turnirji, pohodi, kolesarjenje, tekmovanje v pikadu, tekmovanje v visečem kegljanju, strelsko tekmovanje.

Poskrbeli so tudi za najmlajše za katere se bodo izvajale »igre brez meja«. Za mlade pa bo tudi večerna zabava v prireditvenem šotoru - »srečanje za mlade«.

Prvič modna revija in stand-up

Letos bo prvič v okviru občinskega praznika tudi Modna revija, kjer se bodo kot manekeni predstavili domačini, prav tako se bodo predstavili domači obrtniki, ki se ukvarjajo z ličenjem, frizerstvom ipd. Pri prireditvi se je združilo ogromno posameznikov in obrtnikov.

Prvič pa je med prireditve v času občinskega praznika uvrščen tudi stand up - predstavil se bo Tadej Toš. Vstopnice je mogoče kupiti v TIP Sveti Tomaž in na nekaterih drugih prodajnih mestih.

Ne bo pa manjkalo niti drugih prireditev, kot so dnevi odprtih vrat, kulinarična razstava, srečanje starejših občanov, osrednja občinska proslava...

Vse podrobni informacije o prireditvah se nahajajo v prilogi.



Več v Družabno