Občanko vznemirjal dron nad njeno hišo

Policisti so s strani občanke bili obveščeni o preletu drona okrog njene hiše in morebitnega snemanja okolice

Prlekija-on.net, četrtek, 21. junij 2018 ob 12:50
Dron

Dron

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v sredo, 20. junija, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 07:55 uri so bili obveščeni o tatvini PVC cevi Alkaten in PVC jaškov. Opravljen je bil ogled kraja in po prejeti pisni prijavi oškodovanega podjetja bodo evidentirali kaznivo dejanje Tatvine. Po zaključku sledi kazenska ovadba.

Ob 10:00 uri so opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije do katere je prišlo zaradi neupoštevanja prometne signalizacije v krožišču. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Ob 10:11 uri so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Patrulja na kraju ni ugotovila znakov prekrška, zato so zadevo zaključili z uradnim zaznamkom. Ob 13:00 uri so bili s strani občanke obveščeni o preletu drona okrog njene hiše in morebitnega snemanja okolice. Zadevo bodo preverili in ustrezno zaključili.

Ob 13:50 uri so bili naknadno obveščeni o prometni nesreči II. kategorije v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa in se je zgodila zaradi nepravilne smeri vožnje. Voznik motornega kolesa je bil v nesreči lahko telesno poškodovan. Zoper povzročitelja sledi odločba v hitrem postopku.

Ob 22.37 uri so v naselju Cvetkovci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu. Ob 05.08 uri so v naselju Vodranci obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Opravljen je bil ogled ter izdano obvestilo o odstopu.

V času od 18. 6. 2018 pa do 24. 6. 2018 poteka poostren nadzor v cestnem prometu po HITROSTI.



Več v Črna kronika