Drugi dan PŠF-ja je največjo pozornost požel nogometni turnir na milnici

Ekipe so se pomerile v nogometnem turnirju na milnici, veteranskem nogometnem turnirju in v turnirju v odbojki na mivki za ženske dvojice, potekalo pa je tudi tekmovanje v disk golf igrah

Prlekija-on.net, sreda, 27. junij 2018 ob 08:40
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

Krajši dežni osvežitvi navkljub je tudi drugi festivalski dan največje športne prireditve v Pomurju bil športno zelo pester. Ekipe so se tako pomerile v nogometnem turnirju na milnici, veteranskem nogometnem turnirju in v turnirju v odbojki na mivki za ženske dvojice, potekalo pa je tudi tekmovanje v disk golf igrah.

Največjo pozornost je kot že vsako leto požel nogometni turnir na milnici. Ekipe so se na mokri in spolzki podlagi odlično borile za najboljša mesta. In te so zasedle: prvo mesto ekipa Murke, druga je bila ekipa Bacardi bar, tretje mesto je zasedla ekipa Veterani, četrta pa je bila ekipa Hotiza.

Veterani so se podali v boj za najboljša mesta v nogometnem turnirju. Izmed vseh sodelujočih ekip je prvo mesto zasedla ekipa NK Ižakovci, drugo ekipa NK Dokležovje, tretje pa ekipa NK Črenšovci.

A brez odbojke na mivki si poletnih športnih tekmovanj pač ne moremo predstavljati. Turnir v odbojki na mivki za ženske dvojice je osvojila ekipa Pigajla, druga je bila ekipa KaroSara in tretja ekipa Rožici.

Nedavno pa se je v Pomurju pojavil tudi disk golf. In seveda se je tekmovanje v disk golf igrah odvilo tudi na Pomurskem športnem festivalu. Tekmovalci so tekmovali v dveh disciplinah, in sicer v metih s krajše (putting) ter metih z daljše (park it) razdalje. V prvi disciplini je bil najboljši Roman Prša, za njim pa sta se razvrstila Marko Karoli in Milan Matjašec. V park it-u pa je naziv najboljšega tekmovalca pripadel Sašu Mertuku, drugi je bil Maj Matjašec, tretji pa Janez Pozderec.

Sreda nudi kar štiri športne aktivnosti ter aktivnosti za najmlajše

Sreda je že tradicionalno dan, ko se na Pomurskem športnem festivalu odvije košarkarski turnir 3x3 in metanje trojk. Ob tem pa bodo potekali še turnir v človeškem namiznem nogometu, odbojki na mivki za mešane trojke U15 ter futsal (3 vs. 3). Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše obiskovalce, saj za njih aktivnosti pripravlja Bumerang Sreče, na voljo pa jim bodo tudi napihljiva igrala.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport