Na DOSOR-jevi Vetrnici so se zavrtele karaoke

Priljubljena zabavna prireditev zopet 23. julija !

Filip Matko Ficko, četrtek, 28. junij 2018 ob 10:06
Za zaključek so zapeli vsi nastopajoči

Za zaključek so zapeli vsi nastopajoči

Prav na Dan državnosti, 25. junija zvečer, so se v razstaviščni avli DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, zavrtele karaoke, izredno priljubljena zabavna prireditev stanovalk in stanovalcev tega doma, kot tudi tam zaposlenih ter zunanjih obiskovalcev. Enourne pevske nastope posameznic in posameznikov ter skupin sta tradicionalno uspešno vodili Mojca Kumlanc in Maja Zamuda ob brezhibni tehnični (video) pomoči Borisa Beheka.

Za uvod je zapela zaposlena v DOSOR-ju Katja Škafar (pesem »Boš znal naprej me ljubiti« Uroša Steklasa in Tjaše), ki ji je sledil zborček »Dobre volje« zaposlenih v DOSOR-ju (»Tako je dobro sresti te« Dražena Zečića). A capela je pesem sužnjev iz opere »Nabucco« Guiseppeja Verdija zapela prostovoljka Radmila Radojević, nato pa so dve pesmi (»Za prijatelje« Andreja Šifrerja in »Maček Muri« Nece Falk) zapeli v zborčku »Srčni prijatelji« Zdravilišča Radenci. Mladi pevki Larisa Čuček Černjavič in Nuša Zaplata sta v duetu zapeli pesem skupine Modrijani »Hočem le tebe«, a stanovalec Pavle Zvara je izredno prijetno presenetil s predstavitvijo zagorske pesmi »Jezuš dečki kak me hiče«. Zaposlena v DOSOR-ju Sonja Mulec je zapela pesem Majde Sepe »Na svetu sem sam«, ki ji je sledila tudi zaposlena v DOSOR-ju Andreja Lenartič. Slednja je v duetu s spodaj podpisanim zapela pesem Kemala Montena »Nije vredno sine moj«. Zelo lepo je zapela kot gostja Alma Hočevar iz varstvene enote Radenci, saj je občinstvo navdušila s pesmijo Tomaža Domicelja »Slovenskega naroda sin«. In za zaključek se je predstavil še zborček stanovalcev »Večerna zarja« s slovensko ljudsko pesmijo »Oj lepo je res na deželi«. Zborček je na harmoniki spremljala stanovalka Marija Fajt, kar je bil njen premierni nastop, a je ob burnem aplavzu takoj dodala še melodijo »Mi se imamo radi«.

Sledila je obdaritev vseh sodelujočih z majčkami za letošnje poletje (sponzor Maraton Treh src Radenci), pesem vseh sodelujočih na tokratnih karaokah in njih ples, a vsi so bili povabljeni na naslednje karaoke, ki bodo na sporedu 23. julija pod sponzorstvom Slaščičarne Tropicano Radenci.



Več v Družabno