Četrti dan festivala je največje zanimanje občinstva požel zaključni turnir v judu

Potekal je dodgeball turnir, zaključni turnir v judu, odbojka na mivki za mešane trojke, rusko kegljanje, streljanje penalov, za male in velike plesalce pa je Plesna šola Zeko izvedla plesne aktivnosti

Prlekija-on.net, petek, 29. junij 2018 ob 09:34
Pomurski športni festival

Pomurski športni festival

Pestro športno dogajanje na Pomurskem športnem festivalu je zaznamovalo tudi četrtek: dodgeball turnir, zaključni turnir v judu, odbojka na mivki za mešane trojke, rusko kegljanje, streljanje penalov, za male in velike plesalce pa je Plesna šola Zeko izvedla plesne aktivnosti.

Za nami je že četrti dan največje športne prireditve v Pomurju. Pomurski športni festival je četrtkovo dogajanje začel z dodgeball turnirjem, ki ga je izvedel Dodgeball klub Pomurje. Prvo mesto je osvojila ekipa Barbike, za njo pa sta se razvrstili Dodgeball Family in Ciciban.

Turnirji v odbojki na mivki so letos potekali kar štiri dni zapored. Zadnjega izmed njih so odigrale mešane trojke. Končni rezultat je zmago prinesel ekipi Laško, na drugo mesto je postavil ekipo Gaja, tretja je bila ekipa Zmantrani, četrto mesto pa je zasedla ekipa Net Ninjas. A največje zanimanje občinstva je požel zaključni turnir v judu v izvedbi Judo kluba KC Tratnjek Beltinci. Mladi judoisti so s svojim znanjem in borilnimi veščinami navdušili občinstvo ter si s prikazanimi borbami prislužili močan končni aplavz. 

Tekmovanje v ruskem kegljanju je z 245 podrtimi keglji osvojila ekipa DU Melinci-ženske, druga pa je z desetimi podrtimi keglji manj bila ekipa DU Melinci-moški. Tretje mesto je z 234 podrtimi keglji pripadlo ekipi Gasilci Melinci II. skupina, za njo pa so se zvrstile še ekipe Gasilci-mešano I. skupina, TD Melinci in KUD Melinci.

Zadnja športna aktivnost četrtega festivalskega dne je bilo 28. tradicionalno streljanje penalov. Dvajset strelcev se je pomerilo za naziv najboljšega. Tega je osvojil Denis Karoli, drugi je bil Patrik Klujber, tretje mesto je zasedel David Gjergek, četrto pa Denis Kouter.

Petek na PŠF 2018: Veliki koncert Dražena Zečića in Dejana Vunjaka

Petek je že tradicionalno koncertni dan. Letos bosta na koncertni oder Pomurskega športnega festivala v športnem parku Melinci zvečer stopila Dražen Zečić ter Dejan Vunjak. A pred tem se bo ob 17. uri še odvila prijateljska nogometna tekma.



Več v Šport