V nedeljo 23. kolesarski maraton Bioterme Mala Nedelja

Kolesarje bo pot peljala skozi idilično pokrajino Slovenskih goric

Prlekija-on.net, sreda, 8. avgust 2018 ob 13:22
Kolesarski maraton Bioterme Mala Nedelja

Kolesarski maraton Bioterme Mala Nedelja

Športno društvo Radenci v nedeljo, 12. avgusta, vabi na 23. kolesarski maraton Po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja. Start rekreativne prireditve bo ob 10. uri, na parkirišču pri Biotermah Mala Nedelja, od koder bo kolesarje pot peljala skozi idilično pokrajino Slovenskih goric. Da bo zaključek športnega konca tedna popoln, bo po prečkanju ciljne ravnine poskrbela še osvežitev v termalnem parku Bioterm Mala Nedelja.

Zavrtite pedala in spoznajte lepote Prlekije

Ljubiteljem kolesarjenja so na voljo tri idilične proge, med katerimi lahko vsak najde primerno zase. Če le občasno sedete na kolo, bo odlična izbira najkrajša, 20-kilometrska trasa Družinskega maratona, ki vodi skozi Logarovce in okoli Gajševskega jezera, saj boste na cilju hitro in brez večjih naporov. Za daljši progi, ki vodita čez Železne Dveri, je potrebno nekaj priprave, saj se povzpnete na zelene griče Slovenskih goric in vmes dotaknete tudi Ljutomera. Mali maraton bo tako na 45 km ponudil dva vzpona, Veliki maraton s 68 km traso pa bo pulz kolesarjev dvignil s tremi vzponi.

Kolesarski praznik za vso družino

Po prihodu v ciljno areno se bodo kolesarji in njihovi navijači povsem sprostili in preostanek dneva preživeli v bazenih Bioterm Mala Nedelja. V startnino, ki znaša 15 evrov, je poleg brezplačnega kopanja vključena še spominska majica, okusna malica, osvežilni napitki in nepozabna zabava v termalnem parku. Poženite pedala, prebudite športnika v sebi in preživite aktiven konec tedna z vašimi najdražjimi!

Več o prireditvi, pogojih udeležbe in dodatne informacije najdete na www.kose-radenci.si.



Več v Šport