Odlični rezultati igralcev in igralk Top-Gun na Evropskem prvenstvu v pikadu

Še enkrat več dokazali, kako odlične tekmovalce v pikadu imamo v Ljutomeru

Prlekija-on.net, sreda, 29. avgust 2018 ob 19:04
Benjamin Pratnemer in Mojca Mužič

Benjamin Pratnemer in Mojca Mužič

V Termah Olimia se je od 19. do 26. avgusta odvijalo Evropsko prvenstvo v pikadu. Nastopilo je več kot 1.200 tekmovalcev iz Evrope. Med nastopajočimi so bili tudi igralci in igralke Top-Gun in iz ljutomerske ekipe Alibi bar. Kako odlične tekmovalce imamo v Ljutomeru povedo rezultati.

Ekipa Alibi bar - Top-Gun je v disciplini 501 MO ekipno osvojila odlično drugo mesto, o čemer smo že poročali. Ženska ekipa Top-Gun, Teleing Gradnje pa je zasedla peto mesto. Ob tem je pomemben podatek, da sta bili odsotni dve najboljši tekmovalki, ki sta igrali za reprezentanco.

Posamezna tekmovanja pa sta obvladovala in osvojila največ zmag in naslovov dva Slovenca in sicer: Mojca Mužič (Top-Gun) in Benjamin Pratnemer (PK Špica iz Slovenske Bistrice), ki je osvojil štiri prva mesta, dve drugi mesti in eno tretje mesto. Z reprezentanco Slovenije je osvojil drugo mesto in je njen najboljši igralec.

Mojca Mužič pa je dosegla naslednje rezultate: 1. mesto - evropska prvakinja posamezno 501 DO, 1. mesto - evropska prvakinja mešane dvojice (z Benjaminom Pratnemerjem) 501 DO, 1. mesto - OPEN 501 DO, 1. mesto - Split Score, 3. mesto - ženske dvojice (s Katarino Gorup) 501 DO ter 4. mesto z žensko reprezentanco, kapetan in najboljša igralka.

Leon Mertük je dosegel 7. mesto v 501 DO, Sebi Antolin in Lea Zabavnik sta dosegla 9. mesto mešane dvojice 501 DO, Monika KolblAleš ZadravecLudvik Kiraly pa 25. mesto Triple MIX 501 DO.

Mladinci do do 17 let pa so dosegli naslednje rezultate, Denis Kokol 7. mesto, Lea Zabavnik 9. mesto (igrala skupaj z moškimi), ekipa Top-Gun Optika Kiraly pa je osvojila še 9. mesto v Champions ligi.

Vse skupaj odlični rezultati igralcev in igralk Top-Gun, ki jih dosegajo na mednarodnih tekmovanjih.



Več v Šport