Ormožani bodo sezono pričeli v Ljutomeru

To pa ni edini večji športni dogodek, ki se bo v septembru odvijal v ŠIC-u v Ljutomeru, deset dni pozneje bo potekal še Dan slovenskega futsala

Prlekija-on.net, četrtek, 30. avgust 2018 ob 16:41
Ormožani so v Ljutomeru že osvojili enega svojih največjih uspehov

Ormožani so v Ljutomeru že osvojili enega svojih največjih uspehov

Derbi 1. kroga NLB lige med RK Jeruzalem Ormož in RK Gorenje Velenje bo odigran v osrčju Prlekije, Ljutomeru. Razlog igranja tekme v Ljutomeru je klavrno stanje trdnjave Hard Ek. Ekipa Gorenja je tudi letos poleg Celja eden glavnih kandidatov za naslov državnega prvaka. Tudi Jeruzalemčki imajo svoje kvalitete, ki pridejo še posebej do izraza ob doma nabito polnih tribunah, Ormožani pa so prav v Ljutomeru že dosegli enega svojih največjih uspehov, ko so letos osvojili bron v pokalnem tekmovanju.

Tekma bo v sredo, 12. septembra, ob 19. uri v dvorani ŠIC. Vstopnice bodo od ponedeljka, 3. septembra na voljo v Šic bar caffeju. Cena za odrasle je 5 evrov, za otroke pa 3 evre.

To pa ni edini večji športni dogodek, ki se bo v septembru odvijal v ŠIC-u v Ljutomeru. KMN Šic Bar je bil namreč uspešen na razpisu in so ponovno, že drugo leto zapored, dobili organizacijo Dneva slovenskega futsala, ki bo v soboto, 22. septembra.

Čez dan bo potekalo izobraževanje sodnikov, delegatov, časomerilcev in trenerjev, zvečer pa se bo sklenil s futsal superpokalom, ki bo igran že petnajstič. Pomerili se bosta ekipi Dobovec Pivovarna Kozel in FC Litija. Tekma bo ob 19. uri v ŠIC-u.



Več v Šport