Prometna nesreča v Borecih in na avtocesti

V Borecih je bila polovična zapora, promet pa je potekal izmenično enosmerno

Prlekija-on.net, nedelja, 9. september 2018 ob 09:16
Posledice prometne nesreče v Borecih

Posledice prometne nesreče v Borecih

Prometno-informacijski center sporoča, da se je v nedeljo na avtocesti Maribor - Lendava, med priključkom Turnišče in razcepom Dolga vas v smeri Lendave zgodila prometna nesreča. Zaradi tega je oviran promet. Več podrobnosti o prometni nesreči najdete tukaj.

Na avtocesti prišlo do dveh prometnih nesreč v razmaku nekaj minut

Prometna nesreča se je zjutraj zgodila tudi na cesti Križevci pri Ljutomeru - Veržej, v Borecih, kjer je bila polovična zapora, promet pa je potekal izmenično enosmerno. Tam je prometn že sproščen.

V preteklem dnevu pa so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Grabonošu obravnava tatvina goriva na bencinskem servisu, policisti v Gornji Radgoni pa so obravnavali še kaznivo dejanje odvzema mladoletne osebe in vlom v tamkajšnji čebelarski dom. V Ljutomeru je bila obravnavana poškodba vozila, policisti v Murski Soboti pa so obravnavali grožnjo in kaznivo dejanje nasilja v družini. Osumljenec je bil pridržan in bo priveden na sodišče.

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj na območju PP Lendava se po intervenciji policistov ni pomiril in je bil pridržan.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Gornjih Petrovcih zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika