Na avtocesti prišlo do dveh prometnih nesreč v razmaku nekaj minut

V prvi je voznik osebnega vozila izgubil oblast nad vozilom in pristal na notranji zaščitni ograji, v drugi le nekaj minut pozneje in sto metrov naprej pa so v naletu trčila še tri osebna vozila

Prlekija-on.net, nedelja, 9. september 2018 ob 17:58
Prometna nesreča na pomurski avtocesti

Prometna nesreča na pomurski avtocesti

Poročali smo že o prometni nesreči, ki se je zjutraj zgodila na pomurski avtocesti. Sedaj je znanih nekaj več informacij in sicer je do nesreče prišlo ob 8.40 na pomurski avtocesti na relaciji Turnišče - Lendava, kjer je voznik osebnega vozila izgubil oblast nad vozilom in pristal na notranji zaščitni ograji. Poškodovanih ni bilo.

Malo po nesreči je prišlo približno sto metrov naprej na drugi strani avtoceste do druge prometne nesreče, v kateri so v naletu trčila še tri osebna vozila. Pri tem sta bili dve osebi lažje poškodovani.

Gasilci Lendava IGE so posredovali pri obeh prometnih nesrečah. Zavarovali so kraja prometnih nesreč, nudili pomoč poškodovanim do prihoda nujne medicinske pomoči, odklopili akumulator pri prvem udeleženem vozilu, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi, pomagali avtovleki, uslužbencem DARS in policiji.

Poškodovani osebi je osebje ZD Lendava odpeljalo v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Zaradi prometne nesreče je na avtocesti bil oviran promet.



Več v Črna kronika