Gasilska mladina PGD Središče ob Dravi za dober namen oprala 27 avtomobilov in eno motorno kolo

Zanimivo akcijo so pripravili z namenom, da bi si s prostovoljnimi prispevki prislužili nekaj denarja, ki bi ga porabili za nakup tekmovalne opreme in redno delovanje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 17. september 2018 ob 19:32
Avtopralnica gasilske mladine PGD Središče ob Dravi, foto: PGD Središče ob Dravi

Avtopralnica gasilske mladine PGD Središče ob Dravi, foto: PGD Središče ob Dravi

Gasilska mladina PGD Središče ob Dravi je pri gasilskem domu Središče v petek, 14. septembra, organizirala avtopravlnico, kjer so poskrbeli za osebna vozila in jih oprali. Zanimivo akcijo so pripravili z namenom, da bi si s prostovoljnimi prispevki prislužili nekaj denarja, ki bi ga porabili za nakup tekmovalne opreme in redno delovanje.

Kot so sporočili, je za njimi več kot uspešna prva avtopralnica, s katero so privabili veliko število obiskovalcev, saj so v dobrih treh urah oprali kar 27 avtomobilov in eno motorno kolo. "Radi bi se zahvalili vsem lastnikom avtomobilov, da so nam svoje jeklene konjičke zaupali v pranje, kakor tudi operativnim gasilcem, ki so mladini priskočili na pomoč pri izvedbi dogodka. Zahvala gre tudi Francu Trstenjaku s.p., ki nam je prijazno daroval nekaj gob in šampon za pranje. Ob prijetnih zvokih in sladkih prigrizkih smo uživali prav vsi, saj smo delo povezali z zabavo in druženjem. Iskreno se vam zahvaljujemo za vaše prostovoljne prispevke in obljubljamo, da bomo tako aktivni in zagnani še naprej! Na POMOČ!," so še zapisali.



Več v Zanimivosti