Radenčani uspešnejši od Savinjčanov

OK Radenci – OK SIP Šempeter II 3 : 0 (25:11; 25:12; 25:11)

Filip Matko Ficko, nedelja, 21. oktober 2018 ob 09:23
OK Radenci - OK SIP Šempeter II

OK Radenci - OK SIP Šempeter II

V veliki športni dvorani v Radencih je v soboto, 20. oktobra zvečer, gostovala druga ekipa Odbojkarskega kluba SIP Šempeter iz Savinjske doline in sicer v 2. krogu tekmovanja 3. slovenske odbojkarske lige moški - vzhod v sezoni 2018/2019. Gostila jo je ekipa domačega Odbojkarskega kluba Radenci, ki je po prvem krogu tega tekmovanja bila na tretjem mestu, a gostje iz Šempetra na zadnjem, osmem mestu.

Tekmo je sodila sodniška trojka v sestavi: Franc Mesarič iz Murske Sobote (prvi sodnik) in Luka Smodiš iz Ljutomera (drugi sodnik) ter pri zapisniku Saška Belec iz Veržeja. Pod vodstvom trenerja Igorja Prše in njegovega pomočnika Zvonka Zamudeso za OK Radenci nastopili: Blaž Ajlec (kapetan), Tomaž AjlecJaka BaničRok ŠinkoSaša RatkaiNik ŠkrjanecBoris GrutAlen RepijaMartin MoharGašper Zamuda in Staš Viher ter libero Aleš Šadl. Podobno, kot pred tednom dni, so v gostujoči ekipi prevladovali mladi, kajti prva ekipa kluba iz Savinjske doline nastopa v drugi slovenski odbojkarski ligi. Za OK SIP Šempeter II so pod vodstvom trenerja Sebastjana Cilenška nastopili: Žak Javornik (kapetan), Kim CestnikDorijan Donaj MagašićGal PetričJan ZobecDavid PušelcJan VerzelakLovro Majhenšek ter libera Nick Brunšek in Jošt Rotovnik.

Kljub številnim nasvetom trenerja Cilenška in več time outov mladim Savinjčanom ni uspelo igro obrniti sebi v korist in tako so se vsi trije seti končali z gladko zmago Radenčanov: 25:11; 25:12 in 25:11. Za domačo ekipo OK Radenci so bili tokrat najuspešnejši: Tomaž Ajlec (12 točk), Saša Ratkai (10), Blaž Ajlec (8) in Alen Repija (6).



Več v Šport