Odbojkarji Radencev se ne dajo kar tako

OK Radenci – OK Hoče II 3 : 0 (25:20; 25:14; 25:17)

Filip Matko Ficko, nedelja, 4. november 2018 ob 08:49
OK Radenci - OK Hoče II
OK Radenci - OK Hoče II

V Veliki športni dvorani v Radencih je domača ekipa Odbojkarskega kluba Radenci v soboto, 3. novembra zvečer, gostila ekipo Odbojkarskega kluba Hoče II v 4. krogu 3. državne odbojkarske lige Slovenije, moški - vzhod. Tekmo je sodila sodniška trojka v sestavi: Žan Stajnko iz Ljutomera (prvi sodnik), Robert Gruškovnjak iz Beltincev (drugi sodnik) in Tjaša Kontrec iz Lendave (pri zapisniku).

Gostujočo ekipo OK Hoče II je vodil pomočnik trenerja Rok Dvoršič, zaigrali pa so: Luka Primec, Jan Gradišnik Klanjšček,Gašper Rebernak, Urban Kolman, Nino Brumen, Gašper Kavnik (kapetan), Laren Sedlarič, Rok Porekar, Luka Vrečko in kot libero Filip Jezernik.

Domačo ekipo OK Radenci sta vodila trener Igor Prša in njegov pomočnik Zvonko Zamuda, zaigrali pa so: Blaž Ajlec (kapetan), Tomaž Ajlec, Jaka Banič, Saša Ratkai, Nik Škrjanec, Boris Grut, Miha Šavel, Primož Horvat, Tomaž Horvat, Gašper Zamuda in kot libero Aleš Šadl.

Začetni udarec oziroma servis so imeli domači igralci OK Radenci in so povedli v samem začetku. Gostje iz Hoč pri Mariboru so se jim želeli večkrat približati, a jim to do konca seta ni uspelo, čeprav je trener Dvoršič poizkušal motivirati svojo ekipo v time outih. Tako so Radenčani prvi set odigrali v svojo korist z rezultatom 25 : 10 ter povedli 1 : 0. V drugem setu se je slika na igrišču skoraj ponovila, gostujoči trener je poizkušal z več menjavami igralcev, a so Radenčani zaključili set v svojo malho s 25 : 14 in povedli z 2 : 0. Tretji set je nekaj več točk sicer prinesel gostujoči ekipi, samo Radenčani so ga spet vknjižili na svoj račun z rezultatom 25 : 17 ter zaključili tokratni dvoboj z ekipo OK Hoče II z rezultatom 3 : 0. Največ točk za OK Radenci so dosegli: Nik Škrjanec (11), Blaž Ajlec (9), Jaka Banič (7), Tomaž Ajlec (6) itd.

Tako so Radenčani tik pod vrhom lestvice osmih moštev 3. odbojkarske lige moški - vzhod v sezoni 2018 / 2019 z 12 točkami, enako število točk ima na prvem mestu ekipa OK TAB Mežica. V naslednjem, 5. krogu, bodo v petek, 9. novembra ob 18.30, Radenčani zaigrali na parketu Osnovne šole Mislinja proti tamkajšnji ekipi OK Korvolley Mislinja, ki je trenutno še brez osvojene točke na zadnjem mestu lestvice.
Morda vas zanima tudi


Več v Šport

ŠD Gorišnica - NK Ormož, foto: Ivan Trunk

Gorišnica premagala Ormož

sreda, 24. april 2019 ob 19:57
OŠ Gornja Radgona na odličnem 2. mestu

Končana je Šolska liga 2018/19

torek, 23. april 2019 ob 17:32