Ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini

Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja

Prlekija-on.net, petek, 16. november 2018 ob 07:47
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih osem kaznivih dejanji in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v kozmetični salon. Neznanec je odnesel denar in prenosni računalnik. Soboški policisti so obravnavali še poskus vloma v poslovni prostor in tatvino kolesa. Na počivališču AC v Grabonošu je neznanec izvršil tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Obravnavani sta bili še dve poškodovanji tuje stvari in grožnja.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika