Nova zmaga odbojkarjev Radencev v Šempetru

OK SIP Šempeter II - OK Radenci 0 : 3 (21: 25; 13: 25; 15:25)

Filip Matko Ficko, nedelja, 9. december 2018 ob 09:01
Radenčani uspešni v Šempetru v Savinjski dolini, foto: Bogdan Marič

Radenčani uspešni v Šempetru v Savinjski dolini, foto: Bogdan Marič

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopa v 3.državni odbojkarski ligi moški - vzhod, v soboto popoldne, 8. decembra, gostovala v Savinjski dolini pri tamkajšnji ekipi OK SIP Šempeter II. Domov se Radenčani vračajo s popolnim izkupičkom, kajti zmagali so gladko v vseh treh setih 0 : 3 (21: 25; 13: 25; 15:25). Največ točk so prispevali: Blaž Ajlec (18), Nik Škrjanec (11), Tomaž Ajlec (5), Rok Šinko (5) itd. Tako so zadovoljni igralci, njihov trener Igor Prša in njegov pomočnik Zvonko Zamuda, kot tudi navijači, ki so jih spremljali.

Radenčani so tako vpisali nove tri točke in so na lestvici osmih moštev na prvem mestu s 27 priigranimi točkami devetih tekem. V soboto, 15. decembra zvečer, se bo lahko ekipo OK Radenci pozdravilo in spodbujalo na domačem parketu v Veliki športni dvorani v Radencih, ko jim pride v goste ekipa Odbojkarskega kluba Maribor II.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport