Voznik zapeljal s cestišča in trčil v drevo

Gasilci so pri vračanju v gasilski dom pomagali še pri izvleki osebnih vozil, katera so zletela s ceste zaradi poledenelega cestišča

Prlekija-on.net, sobota, 15. december 2018 ob 08:23
Prometna nesreča v Drakovcih

Prometna nesreča v Drakovcih

V petek, 14. decembra, ob 19.20 je v naselju Drakovci v občini Ljutomer voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča in trčil v drevo. V vozilu je ostal poškodovan voznik. Gasilci PGD Ljutomer so s tehničnim posegom rešili poškodovanca iz avtomobila, pomagali reševalcem pri oskrbi in razsvetljevali kraj nesreče.

Pri vračanju v gasilski dom so pomagali pri izvleki osebnega vozila, katero je zletelo s ceste zaradi poledenelega cestišča v Sitarovcih. O poledenelosti ceste na tem območju je bilo obveščeno podjetje Nograd Lotmerk. Eno vozilo so iz jarka izvlekli tudi v Žerovincih.

V petek se je sicer zaradi stanja na cestah zgodilo več prometnih nesreč, policisti so jih na območju PU Murska Sobota obravnavali sedem, en udeleženec je bil hudo telesno poškodovan, štirje udeleženci pa so utrpeli lahke telesne poškodbe.

Objavili smo tudi priporočila za vožnjo v zimskih razmerah in pozimi.

Ob 0.09 so gasilci PGD Ljutomer na Glavnem trgu v Ljutomeru odstranili še sneg s šotora za prireditve, zaradi bojazni popustitve konstrukcije šotora.



Več v Črna kronika