Pomagajte pri raziskavi teme spolnega nasilja v Pomurju

Tema spolnega nasilja je še vedno tabu tema in o njej neradi govorimo, zato je dobro, da ozaveščamo o pomembnosti in pogostosti le-tega v našem okolju

Prlekija-on.net, torek, 18. december 2018 ob 19:33
Tema spolnega nasilja je še vedno tabu tema

Tema spolnega nasilja je še vedno tabu tema

Monika Govek iz Ljutomera, absolventka socialnega dela v Ljubljani, kjer zaključuje dodiplomski študij, v diplomski nalogi raziskuje temo spolnega nasilja v Pomurju, česar se je lotila tudi s pomočjo spletnega vprašalnika. Za dobre rezultate in posledično kvalitetno diplomsko nalogo potrebuje čim več oseb s stalnim naslovom kjerkoli v Pomurju, ki bi bili pripravljeni izpolniti anketo, ki vam vzame največ 8 minut časa.

Tema spolnega nasilja je še vedno tabu tema in o njej neradi govorimo, zato je dobro, da ozaveščamo o pomembnosti in pogostosti le-tega v našem okolju.

Avtorica bi vam bila zelo hvaležna, če izpolnite anketo, ki jo najdete tukaj in da bi za namene diplomske naloge zbrala zadostno število anketirancev.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje