Vse za poroko na enem mestu

Poročni sejem v motelu Čarda v Nemčavcih pri Murski Soboti

Prlekija-on.net, torek, 22. januar 2019 ob 18:37
Poročni sejem v motelu Čarda

Poročni sejem v motelu Čarda

V motelu Čarda v Nemčavcih pri Murski Soboti so se letos ponovno odločili in v nedeljo, 20. januarja, v prenovljeni dvorani motela Čarda pripravili poročni sejem oziroma predstavitev sanjske poroke. Organizator se je za poročni sejem odločil, ker pri organizaciji poroke potrebujemo tudi zunanje sodelavce, ki vsakemu mlademu paru omogoča in olajša, da se poroka lažje in lepše izpelje.

Med poročno ponudbo sodi tudi gostinstvo. Na poročnem sejmu so vsem, ki so ga obiskali, predvsem bodočim mladoporočencem ponudili na enem mestu vse za načrtovanje njihovega sanjskega dne, kot so denimo poročne obleke, poročni prstani, torte, šopki in podobno. Na poročnem sejmu v motelu Čarda je bila lepa priložnost za zbiranje informacij, ogled vsega, kar se dogaja v trendu, novega in tudi razburljivega. Poročni sejem je bil živ in dobro obiskan sta povedali vodja motela Čarda Darja Hodnik in direktorica Nina Sever.

Motel Čarda kot organizator poročnega sejma je pripravil prostor, različna omizja s pogrinjki. Zlatarji so na ogled postavili svoje poročne prstane, fotografi so predstavili svoje albume polne prelepih spominov na minule poroke, v poročnem salonu so predstavili najnovejše kreacije poročnih oblek za bodoče neveste, pri čemer na sejmu ni manjkalo oblek tudi za ženina. Cvetličarji so razstavili cvetlične dekoracije in balonske okrasitve. Na voljo pa je bila tudi degustacija okusov poročnih tort in peciva slaščičarjev. Brbončice pa so na sejmu razvajali z vinsko degustacijo z vinarji.

Prisotna je bila plesna šola Devžej za učenje prvega poročnega plesa, na voljo pa so bile tudi kozmetične storitve, kjer so obiskovalke na sejmu poskusno tudi naličili in svetovali pri poročni manikuri in pedikuri. Prisotni so bili ponudniki za najem šotorov, ozvočenje, za glasbo, video snemanje in ostalo, kar sodi na poroko. Na poročnem sejmu so vsi ponudniki odgovarjali in svetovali glede na vprašanja s področja organizacije porok. Pripravili pa so tudi razne popuste in nagradne igre. Za vse obiskovalce je ta dan bil nekaj posebnega, bil je zabaven, prijeten v pisani družbi ponudnikov, ob ogledu izdelkov, degustacij in ponudbi storitev, ki jih potrebujemo na poročni dan.

Jože Žerdin



Več v Družabno