Tomaž ŠIC bar se z navijači veseli derbija 2. SFL

Če se želijo direktno, kot prvo uvrščena ekipa uvrstiti v 1. slovensko futsal ligo, morajo Ptujčane premagati

Prlekija-on.net, sreda, 30. januar 2019 ob 16:19
Tomaž ŠIC bar

Tomaž ŠIC bar

Pred nami je odločilna tekma 2. slovenske futsal lige (SFL). V 14. krogu se bosta v dvorani ŠIC Ljutomer pomerila drugo uvrščeni Tomaž ŠIC bar (34 točk) in vodilna Hiša daril Ptuj (36 točk). Tekma bo ta petek, 1. februarja 2019, ob 20. uri.

»Pred nami je najpomembnejša tekma sezone. Če se želimo direktno, kot prvo uvrščena ekipa uvrstiti v 1. slovensko futsal ligo, moramo Ptujčane premagati. Ne verjamem namreč, da jih lahko do konca prvenstva potem še kdo sploh premaga,« pove predstavnik ekipe Tomaž ŠIC bar Matej Vrbančič. V jesenskem delu prvenstva so Ptujčani slavili s 6:4, Prleki pa se jim želijo ta petek maščevati. »Ekipo smo pred nadaljevanjem prvenstva še dodatno okrepili. V svoje vrste smo privabili odličnega Aleša Marota, ki je bil v minuli sezoni državni prvak z Dobovcem. Marot je že stari znanec ljutomerske dvorane, saj se redno udeležuje zimskih turnirjev, na katerih je prav tako pokazal vse svoje znanje. Njegovo kvaliteto smo lahko občudovali že na tekmi prejšnjega kroga v Ajdovščini, kjer smo tudi po njegovi zaslugi in dveh njegovih zadetkih s 7:1 premagali tretje uvrščeni Kix. Odlično se je ujel z ekipo,« je o pomembni okrepitvi v boju za naslov prvaka 2.SFL dejal Vrbančič, ki ob tem poudarja, da imajo tudi Ptujčani izvrstno ekipo. »Brata Senekovič, Vrabl, Pihlar in Klemenčič so izkušeni igralci, na katere bomo morali še posebej paziti

Ta petek na tekmi Tomaž ŠIC bar - Hiša daril Ptuj se obeta veliko število gledalcev, v domačem taboru pa so prepričani, da bodo ob pomoči svojih najzvestejših navijačev prišli do zmage. »Povpraševanje po ogledu tekme je izredno veliko. Obeta se nam rekorden obisk. Pomoč s tribun so nam obljubili tudi prijatelji s Hrvaške,« je dodal Vrbančič, ki ob tej priložnosti naproša Ljutomerčane, da na tekmo pridejo peš in da parkirna mesta ob dvorani prepustijo ljubiteljem futsala iz širše Prlekije in soseščine.

Dodajamo še nekaj fotografij torkovega treninga ekipe KMN Tomaž ŠIC bar, petkovo tekmo pa si boste lahko ogledali tudi v neposrednem videoprenosu.



Več v Šport