Trčili osebno in tovorno vozilo, dve osebi poškodovani

Reševalci NMP Ormož so dve poškodovani osebi prepeljali v SB Ptuj

Prlekija-on.net, sreda, 6. februar 2019 ob 16:14
Prometna nesreča

Prometna nesreča

V sredo, 6. februarja, ob 9.40 sta v križišču na Ljutomerski cesti v Ormožu trčili osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in očistili cestišče razlitih motornih tekočin.

Nudili so tudi pomoč pri oskrbi poškodovanih oseb reševalcem NMP Ormož, ki so dve poškodovani osebi prepeljali v SB Ptuj.

Ugotovljeno je bilo, da je voznik tovornega vozila, državljan Ukrajine zaradi vožnje v rdečo luč trčil v osebni avtomobil, katerega je vozila naša državljanka. Tako voznica, kot sopotnik v osebnem avtomobilu sta bila telesno poškodovana in sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnico Ptuj. Prometno nesrečo so obravnavali policisti Postaje prometne policije Maribor.

V torek, 5. februarja, ob 18.37 pa so v Krčevini v občini Ormož gasilci PGD Miklavž pri Ormožu, kot prvi posredovalci, do prihoda reševalcev nudili pomoč onemogli osebi.

Onemoglo osebo so reševalci NMP Ormož prepeljali v ptujsko bolnišnico.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika