Pogrešano iskali tudi s pomočjo psov, a žal neuspešno

Pogrešana je od doma odšla peš 9.2.2019 ob 15. uri v smeri naselja Obrež. Takrat se je za njo izgubila vsaka sled...

Prlekija-on.net, četrtek, 21. februar 2019 ob 18:46
Pogrešana Marija Čovič

Pogrešana Marija Čovič

V Središču ob Dravi že več dni poteka iskalna akcija za pogrešano Marijo Čovič iz Središča ob Dravi, katera je od doma odšla peš 9.2.2019 ob 15. uri v smeri naselja Obrež. Takrat se je za njo izgubila vsaka sled. Na območju občine Središče ob Dravi se je tako tudi v četrtek nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe, ki jo pogrešajo že več dni.

Gasilci PGD Središče ob Dravi in Obrež ter Skupina iskalnih psov Kinološke zveze Slovenije (SIP KZS) in Zveza vodnikov reševalnih psov Slovenije (ZRPS) Podravska, so s pomočjo iskalnih psov policiji nudili pomoč pri iskanju pogrešane osebe, a pogrešane osebe žal tudi tokrat niso našli. Dan prej je v iskalni akciji policiji pomagalo 14 gasilcev GZ Središče ob Dravi pri iskanju pogrešane.

Pogrešana oseba je srednje postave, visoka 170 cm, svetlejše polti, krajših rjavih las, nosi očala, podolgovatega obraza. Ko je bila na zadnje videna, je bila oblečena v temno roza bundo, črne hlače, obuta v črne gležnjarje, na glavi je imela belo kapo, okrog vratu pa bel šal.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Pogrešana Marija Čovič



Več v Črna kronika