Pogrešano iskali gasilci, policija, lovci ter vodniki s psi, a neuspešno

Za pogrešano se je vsaka sled izgubila že 9. februarja in je v številnih iskalnih akcijah še do danes niso uspeli najti

Prlekija-on.net, sobota, 30. marec 2019 ob 18:26
Iskalna akcija v Središču ob Dravi, foto: Natalija Bezjak

Iskalna akcija v Središču ob Dravi, foto: Natalija Bezjak

V soboto, 30. marca, ob 7.23 se je na območju Središča ob Dravi in reke Drave nadaljevala iskalna akcija za že dlje časa pogrešano osebo. Pri iskanju so sodelovali gasilci iz PGD Obrež, Ormož in Središče ob Dravi, policija, lovci ter ekipa vodnikov z reševalnimi psi ZRPS Dolenjska-KIN. Osebe niso našli.

Iskalna akcija za pogrešano Marijo Čovič iz Središča ob Dravi poteka že od sredine februarja, ko je le-ta od doma odšla peš 9.2.2019 ob 15. uri v smeri naselja Obrež. Takrat se je za njo izgubila vsaka sled.

Pogrešana oseba je srednje postave, visoka 170 cm, svetlejše polti, krajših rjavih las, nosi očala, podolgovatega obraza. Ko je bila na zadnje videna, je bila oblečena v temno roza bundo, črne hlače, obuta v črne gležnjarje, na glavi je imela belo kapo, okrog vratu pa bel šal.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, da o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličete na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.



Več v Črna kronika