Praznovali jubilejno 25. obletnico in 2. Dan Zveze tajnic Slovenije

V prijetnem ambientu Restavracije Jezero v Velenju, so 6. aprila praznovali jubilejno 25. obletnico in 2. Dan Zveze tajnic Slovenije

Prlekija-on.net, sreda, 10. april 2019 ob 08:34
2. Dan Zveze tajnic Slovenije

2. Dan Zveze tajnic Slovenije

Sobotni dan je bil poln ženstvene energije, pozitivnih misli, lepih besed, zahval... Prepletal se je tudi z izobraževanjem, saj smo prisluhnili dvema odličnima predavateljicama Martini Razdevšek (Odličnost žensk v sodobnem poslovnem svetu) in Saši Einsiedler (Moja samopodoba je moja odločitev), ki sta nas vsaka po svoje nagovorili k naši boljši samopodobi, uspehu in nas motivirali tudi s svojimi dolgoletnimi izkušnjami; verjamem, da bomo nekaj njunih napotkov prenesli tudi v svoja življenja. Z nami sta bila tudi odlična glasbenika Marko Furek in Žan Serčič, ki sta naše čute razvajala s pesmijo in glasbo, naše brbončice pa so razvajali Gorenje gostinstvo in Jasna Petan s svojo ekipo. Dogodek je odlično organizirala in izpeljala naša srčna predsednica Zveze Suzi Asfour s pomočjo podpredsednice Nataše Poljanec, Maje Fink, Petre Arnež in Vesne Medle.

Zveza združuje dvanajst klubov in najzaslužnejšim članicam so bila ob tej priložnosti podeljena pisna, srebrna in zlata zvezna priznanja. Iz našega Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije sta za predano delo, sodelovanje in veliko pozitivne energije prejela priznanje dolgoletna člana Danilo Lukner, zlato in Martina Klement, srebrno priznanje, ki si ga več kot zaslužita. Iskrene čestitke!

Dan nam bo ostal še dolgo v čudovitem spominu, saj smo se srečali tudi z drugimi članicami iz vse Slovenije, poklepetali, se nasmejali in obudili spomine na kakšne druge skupne dogodke.

Vesela sem, da smo se dogodka udeležili v tolikšnem številu, več kot 100 članic se nas je zbralo na samem dogodku. Naša zvezna predsednica Suzi Asfour pravi, da smo dokaz, da lahko ženske, ne glede na fizično razdaljo, ko preprosto srčna energija prevzame vodilno vlogo, ustvarijo čarobne zgodbe, čemur pritrjujem tudi sama, saj nam vse to daje motivacijo za lepo nadaljevanje in nadgrajevanje naše skupne 25-letne zgodbe.

Manica Hartman
Predsednica Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

"Všeč so mi ljudje, ki so pravični do drugih ljudi in do sebe,
ljudje, ki se veselijo novega dneva, dobrih stvari, ki obstajajo v njihovem življenju, ki živijo vsako uro z dobro voljo in dajejo od sebe najboljše, ki so hvaležni, da živijo, da lahko podarijo nasmehe, ponudijo svoje roke in velikodušno pomagajo, brez da bi pričakovali karkoli v povračilo." (Pesem Maria Benedettija)



Več v Družabno