V potoku našli neznano moško truplo

Truplo sta našla gasilca, ki sta v potoku odvzemala vzorce vode, zaradi analize po velikem požaru, ki je v bližini izbruhnil v nočnih urah

Prlekija-on.net, nedelja, 14. april 2019 ob 16:29
Truplo so našli v potoku Velka

Truplo so našli v potoku Velka

Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da so v nedeljo, 14. aprila, ob 13.55 v Lenartu v Slovenskih goricah v potoku našli truplo. Gasilci GB Maribor so truplo potegnili iz potoka in ga predali ustreznim službam.

Po naših informacijah sta truplo našla gasilca, ki sta v potoku odvzemala vzorce vode, zaradi analize po velikem požaru, ki je v bližini izbruhnil v nočnih urah, truplo pa je bilo tudi že v razpadajočem stanju in neprepoznavno.

Iz PU Maribor so sporočili, da so okoli poldneva bili policisti obveščeni, da so gasilci pri pregledu potoka Velka, zaradi morebitne onesnaženosti potoka po požaru, ki je bil v podjetju v Lenartu, opazili v vodi truplo.

Policisti in kriminalisti so ugotovili, da je bilo v potoku najdeno neznano moško truplo. Skupaj z mrtvooglednico so opravili ogled. Do sedaj so ugotovili, da na truplu ni znakov nasilja. Odrejena je bila sanitarna obdukcija s katero bodo poskušali ugotoviti identiteto, vzrok smrti in druge okoliščine najdbe.

Po zaključku bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.



Več v Črna kronika