V Klubu ormoških študentov bodo zopet zbujali vse Ormožane

Druženje s prijatelji, turnir v rokometu na mivki, hladen špricar, hrustljava pica, odličen večerni koncert in še mnogo več

Prlekija-on.net, torek, 7. maj 2019 ob 19:52
Zbudi se, Ormož

Zbudi se, Ormož

Leto je spet skorajda naokoli in prišel je čas za enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v našem malem mestu. V Klubu ormoških študentov bodo zopet zbujali vse Ormožane z zdaj že tradicionalnim dogodkom Zbudi se, Ormož.

Dogajanje se bo odvijalo 25. maja s pričetkom ob 9.30, ko bo v Mestni grabi potekala svečana otvoritev. Nastopila bo godba na pihala z mažoretkami, predstavili pa se bodo tudi otroci iz Vrtca Ormož.

Ob 10. uri se bo pričel turnir v rokometu na mivki in turnir v tenisu kot letošnja novost. Prav tako se bodo ob isti uri pričele športne delavnice za najmlajše v organizaciji Športne šole DADA in delavnice za otroke v organizaciji gRajskega centra za družine Ormož, za ljubitelje plesa ob norih latinskoameriških ritmih pa bo organizirana zumba pod vodstvom Domna Rotarja.

Posebna točka dneva bo tudi predstavitev policije, ki se bo odvila ob 11. uri. Predstavile se bodo posamezne enote policijske postaje (konjenica, vodniki psov, helikopterska enota). Ob isti uri bo organizirana tudi nordijska hoja pod okriljem Centra za krepitev zdravja Ormož.

Za še več športanja pa bo poskrbljeno ob 12. uri, ko se boste lahko preizkusili v dodgeballu ali nam bolj znani igri med dvema ognjema, ki jo bo predstavil Dodgeball klub Pomurje, ali pa boste opravili zunanji trening s Klubom borilnih veščin Ormož. Kondicijski trener Damjan Rajh pa bo poskrbel za vadbo na prostem, ki bo namenjena vsem generacijam.

Na dnevnem dogajanju se nam bodo z dobrodelno noto priključili tudi člani društva GPS. Za vse željne ustvarjanja pa bo od 11. ure naprej kreativna delavnica 3D tiskanja ˝Od zamisli, do izdelka˝ pod okriljem Marka Jenuša. Na stojnicah se nam bodo predstavili Mladi za podnebno pravičnost in Gibanje za Muro in slovenske reke. Ob 13.30 bodo za vse zbrane pripravili tudi okroglo mizo, ki bo potekala v prostorih MCO.

Ob 16. uri se bo možno udeležiti ogleda kleti in degustacije vin v vinski kleti Verus.

Po celodnevnem dogajanju končno sledi vrhunec: večerni open air koncert legendarne Siddharte, nastop pa bosta še dodatno popestrili skupini Iskreni Kreteni in Ice on fire!

V Klubu ormoških študentov že nestrpno odštevajo dneve do 25. maja in se neskončno veselijo, da bodo lahko za vas spet pripravili tako pester dan. Upajo, da se tudi vi že veselite in da se 25. maja vidimo v Mestni grabi!

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim SI (Petrol, OMV, Pošta Slovenije...) in preko spleta, vstopnice pa lahko dobite tudi pri aktivistih. Več informacij prilagamo na spodnji fotografiji.

Za vse naše obiskovalce pa bomo pripravili tudi nagradno igro, kjer bomo podelili vstopnice. Spremljajte nas.

Zbudi se, Ormož

Zbudi se, OrmožVeč v Družabno