Polepšajte jutro živalim iz zavetišča

Sobotno dopoldne lahko tako preživite na krajšem sprehodu z razigranimi kužki, pocrkljate igrive mačke ter jih na ta način spoznate

Prlekija-on.net, sreda, 8. maj 2019 ob 09:46
Kdo ve, morda pa spoznate tudi kosmatinca, ki vas bo pospremil domov

Kdo ve, morda pa spoznate tudi kosmatinca, ki vas bo pospremil domov

Če razmišljate o kosmatem družinskem članu, si želite družbo na jutranjem sprehodu ali imate preprosto radi živali, vas Klub prekmurskih študentov v soboto, 11. maja, v sodelovanju z zavetiščem Mala hiša znova vabi na obisk k tam živečim ljubljenčkom. Pridružite se lahko kadarkoli med 9. in 12. uro.

Sobotno dopoldne lahko tako preživite na krajšem sprehodu z razigranimi kužki, pocrkljate igrive mačke ter jih na ta način spoznate, KPŠ pa bo poskrbel za okrepčilo. Kdo ve, morda pa spoznate tudi kosmatinca, ki vas bo pospremil domov. Na samem druženju boste lahko zavetišču namenili tudi hrano in/ali prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni nakupu hrane in ostalih potrebščin.

Zavetišče tedensko v varstvo sprejema zapuščene ali novo skotene pse in mačke, ki jih po dogovoru lahko obiščete tudi sami ali se dogovorite za tedenske sprehode. Z druženjem želijo v Klubu prekmurskih študentov približati njihovo zgodbo ljubiteljem živali, in jim omogočiti čim hitrejši odhod v stalni dom.

Vabljeni v njihovo družbo!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje