Stand up večer z Vanči Žorž

Naslednja v Ljutomer prihaja Vanči Žorž

Dejan Razlag, torek, 16. november 2010 ob 20:303
Vanči Žorž

Vanči Žorž

Spletni portal Prlekija-on.net in Prleške cejtnge v sodelovanju z LTO Prlekija Ljutomer, Hotelom Jeruzalem Ljutomer, Mediaart in Vinorejo Kaučič pripravlja naslednji stand up večer Vstani gor Lotmerk, ki bo v petek, 19. novembra ob 20.30 uri, v restavraciji hotela Jeruzalem v Ljutomeru, ko bo nastopila Vanči Žorž.

Vstopnina je 1 eur, za otroke je vstop brezplačen. Vstopnice lahko kupite v TIC-u Ljutomer in eno uro pred prireditvijo na prizorišču. Zaradi velikega zanimanja priporočamo rezervacije v Hotelu Jeruzalem, tel.: 02 584 16 60.

Pokrovitelja večera stand up predstave sta Mitra Ljutomer in MediaArt Ljutomer.

Tudi tokrat pestra ponudba cocktailov in zabava ob glasbi v živo.

Vanči Žorž, stand up komičarka

Vanči, znana predvsem po svojih nastopih v improligi, se ni mogla upreti lepotam stand up komedije.

Zato se je pridružila ne ravno majhni množici občasnih prebivalcev ljubljanskega KUD-a France Prešeren, ki so se vključili v karavano slovenskih stand up komikov in zdaj spravljajo v smeh publiko širom Slovenije.

Vanči ima zelo svojski slog izvedbe, ki pa je v popolni sinergiji z njenim materialom.

Odrska persona naivne blondinke, ki jo Vanči navadno navzame, je v močnem kontrastu z njenim materialom, v katerem se nekonvencionalno ogne klasičnim tehnikam pretiravanja in zasuka in humorno energijo črpa raje iz družbenokritične satire.

Več o stand up sceni, si lahko preberete na spletni strani www.standupsi.com

Oglejte si tudi fotoreportaže iz prvega stand up večera z Martino Ipša, drugega z Ano Marijo Mitić, tretjega z Lucijo Ćirović, četrtega s prleškim Hongapajom in petega z Janezom Usenikom.


Več v Družabno