Policisti obveščeni o pojavu sumljivega vozila in oseb, posredovalo več patrulj

Z ukradenim vozilom so bili udeleženi tudi v prometni nesreči, angažiranih je bilo več policistov oziroma patrulj

Prlekija-on.net, petek, 10. maj 2019 ob 12:22
Policija

Policija

V petek, 10. maja, okoli 7.30 ure so bili policisti PU Maribor obveščeni o pojavu sumljivega vozila in oseb na območju Ptuja. OKC PU Maribor je v tej zvezi organiziral preveritev informacije in zato angažiral več policistov oziroma patrulj. Z zbiranjem obvestil in preverjanjem informacije so policisti ugotovili, da je opisano vozilo po avtocesti iz smeri Ptuja proti Slovenski Bistrici, zaradi česar so aktivnosti za izsleditev vozila usmerili v tej smeri.

Pri nadaljnjem postopku je bilo ugotovljeno, da so se v vozilu prevažale štiri osebe, ki so bile z vozilom v bližini Tepanja udeležene v prometni nesreči. Za vozilo je bilo ugotovljeno, da je bilo tekom noči ukradeno v Republiki Hrvaški.

Policija v tej fazi opravlja aktivnosti v zvezi s prometno nesrečo in preverja informacije o okoliščinah prestopa državne meje. O ugotovitvah so več poslali v soboto.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika