Policisti obravnavali devet poskusov vlomov v kleti v stanovanjskih blokih

V minulem dnevu so policisti obravnavali kar dvajset kaznivih dejanj

Prlekija-on.net, sobota, 11. maj 2019 ob 08:03
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali eno prometno nesrečo v kateri sta bili dve osebi lahko telesno poškodovani. Obravnavali so dvajset kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavanih devet poskusov vlomov v kleti v stanovanjskih blokih v Murski Soboti. Obranavali so vlom v poslovni prostor, tatvino denarnice, tatvino denarja iz stanovanjske hiše in dve goljufiji.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti je bil pridržan voznik osebnega avtomobila. Ker je vozil brez vozniškega dovoljenja, mu je bilo vozilo zaseženo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Črna kronika