Policija išče več oseb, ki so na avtocesti pobegnile iz vozila

V tej zvezi prosijo vse občane, da na telefonsko številko 113 sporočijo, če bi v bližini ali okolici opazili sumljive osebe. Osebe so po vsej verjetnosti po oblačilih blatne in premočene.

Prlekija-on.net, torek, 14. maj 2019 ob 07:25
Policija

Policija

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala le z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru in dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo od koder je bil ukraden denar, goljufijo pri najemu poslovnega prostora, zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino mobilnega aparata, neomogočanje stikov z otrokom, šest vlomov v kleti v stanovanjskem bloku in tatvino orodja.

Okrog 22.00 ure so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe na pomurski avtocesti v bližini naselja Renkovci zaustavljali osebni avtomobil tujih registrskih tablic. Vozilo se je zaustavilo na avtocesti, iz njega pa je pobegnilo več oseb. Kljub intenzivnemu iskanju osebe niso bile izsledene. V tej zvezi prosijo vse občane, da na telefonsko številko 113 sporočijo, če bi v bližini ali okolici opazili sumljive osebe. Osebe so po vsej verjetnosti po oblačilih blatne in premočene.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Prometna nesreča na Ormoški cesti

Na Ormoški cesti v Ljutomeru trčili vozili

četrtek, 17. oktober 2019 ob 16:42
Tujci kljub ograji in žici prehajajo mejo

Policisti prijeli dvanajst tujcev

četrtek, 17. oktober 2019 ob 09:32