Kolesar padel in se huje poškodoval

Ugotovljeno je bilo, da je kolesar izven naselja Ivanjkovci vozil preblizu desnega roba vozišča, zaradi česar je padel in se hudo telesno poškodoval

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. maj 2019 ob 07:51
Kolesar je padel in se hudo telesno poškodoval

Kolesar je padel in se hudo telesno poškodoval

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v minulem vikendu obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. V petek, 17. maja, ob 11.16 so na območju mesta Ormož obravnavali kaznivo dejanje neupravičenega odvzema električne energije. Ob 22.06 so v Bresnici obravnavali povoženje divjadi.

V soboto, 18. maja, ob 09:47 so bili obveščeni o izgubi registrske tablice kolesa z motorjem na območju mesta Ormož, najditelj jih je ob 11.20 uri obvestil da je izgubljeno registrsko tablico našel. Ob 18:20 so bili obveščeni o divjanju motokrosistov med polji v Trgovišču, kateri pa so iz kraja odpeljali pred prihodom policistov.

Ob 22:57 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom v naselju Svetinje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in odpeljal s kraja. Opravljen je bil ogled kraja, po vseh zbranih obvestilih pa bo zoper povzročitelja uveden hitri postopek.

Ob 3:35 so v naselju Pušenci prijeli dva tuja državljana, katera sta predhodno prestopila državno mejo na izven za to določenem mestu.

V nedeljo, 19. maja, ob 10:01 so bili obveščeni, da moški na območju naselja Stanovno namerava storiti samomor. O prijavljenem dogodku bodo napisali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 13:03 so bili obveščeni o prometni nesreči III. kategorije v kateri je bil udeležen kolesar. Ugotovljeno je bilo, da je kolesar izven naselja Ivanjkovci vozil preblizu desnega roba vozišča, zaradi česar je padel in se hudo telesno poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog, sledi poročilo na ODT Ptuj. Iz PU Maribor so še dodatno sporočili, da je 52-letni moški kolesaril po regionalni cesti Ormož - Ivanjkovci. Izven naselja Ivanjkovci je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zapeljal na bankino in padel. Ob tem se je huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v ZD Ormož in nato v SB Ptuj.

Ob 21.10 so v Središču ob Dravi prijeli državljana Libije, kateri je ilegalno vstopil v našo državo.

Ob 21.25 so v Ormožu imeli v postopku voznika tovornega vozila, kateri je vozil pod vplivom alkohola, saj je rezultat preizkusa pokazal 0,67 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper kršitelja bodo na pristojno sodišče posredovali Obdolžilni predlog, prav tako pa na sodišče poslali njegovo vozniško dovoljenje.



Več v Črna kronika