Na igrišču se je nasilno vedel, razgrajal in navzoče izzival k pretepu

Kljub opozorilom policistov s kršitvijo ni prenehal, tako da so zoper njega odredili pridržanje do streznitve

Prlekija-on.net, nedelja, 30. junij 2019 ob 11:43
Policija

Policija

V nedeljo, 30. junija, ob 0,42 so bili poliisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na igrišču. Policisti PP Ptuj so opravili intervencijo in ugotovili, da je javni red in mir kršil Ptujčan, ki se je nasilno vedel, razgrajal in navzoče izzival k pretepu. Kljub opozorilom policistov s kršitvijo ni prenehal, tako da so zoper njega odredili pridržanje do streznitve. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Še en pridržan do streznitve...

Policisti Policijske postaje Podlehnik so 29. junija ob 15. uri v kraju Pobrežje ustavili 43-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Ptuja, kateri je pri preizkusu napihal 0,58 mg/l izdihanega zraka. Voznika so pridržali do streznitve.

Prometna nesreča s hudo telesno poškodbo

29. junija ob 21.38 so policiste iz v Univerzitetno kliničnega centra Maribor obvestili, da pri njih išče zdravniško pomoč 54-letni Mariborčan, ki je nekje v Hočah padel s kolesom. Na kraj so šli policisti Policijske postaje Rače, kateri so ugotovili, da je Mariborčan kolesaril mimo občine v Spodnjih Hočah, kjer je zaradi napačne strani vožnje zapeljal izven cestišča v jarek, kjer je padel in se poškodoval. V UKC Maribor so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe. Policisti so opravili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,88 mg/l brez tolerance. Zoper voznika bo izveden hitri prekrškovni postopek z odločbo.

31-letnica se je agresivno vedla do gostov in varnostnika v lokalu

30. junija ob 3.34 so bili obveščeni s strani varnostne službe, da dve osebi kršita javni red in mir v lokalu v Mariboru. Policisti iz Policijske postaje Maribor I so ugotovili, da je javni red kršila 31-letna Mariborčanka, katera se je agresivno vedla do gostov in varnostnika v lokalu. Ker ni upoštevala varnostnika, je imenovani uporabil telesno silo in sredstva za vezanje in vklepanje. Ob prihodu policistov na kraj se kršiteljica še vedno ni umirila, zato je bilo odrejeno pridržanje do streznitve. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.



Več v Črna kronika