Povzročiteljica huje poškodovana, drug udeleženec vozil pod vplivom alkohola

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v organizmu 0,51 mg/l alkohola. Vozilu, ki ga je vozil, je potekla veljavnost registracije, policisti pa sumijo, da vozilo ni bilo tehnično brezhibno.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 8. julij 2019 ob 19:19
Prometna nesreča v Jurjevskem Dolu, foto: GB Maribor

Prometna nesreča v Jurjevskem Dolu, foto: GB Maribor

V nedeljo, okoli 13.30 se je na lokalni cesti Jurjevski Dol - Trate, v naselju Malna zgodila prometna nesreča zaradi neupoštevanja prednosti vozil v križišču. V trčenju dveh osebnih vozil se je povzročiteljica prometne nesreče, 55-letna ženska, hudo telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v UKC Maribor. Policisti ji bodo izdali plačilni nalog.

Preizkus alkoholiziranosti pri drugem udeležencu, 64-letnem vozniku osebnega avtomobila, je pokazal, da je imel v organizmu 0,51 mg/l alkohola, zato so mu policisti odredili strokovni pregled. Prejel je plačilni nalog. Izdali so mu tudi plačilni nalog, ker je vozilu, ki ga je vozil, potekla veljavnost registracije. Odredili pa so mu tudi izredni tehnični pregled, ki bo opravljen danes, saj sumijo, da vozilo ni bilo tehnično brezhibno.



Več v Črna kronika