Zaradi iztekanja kisline zaenkrat ni posledic

Na Cvenu je izteklo okoli 70 litrov klorovodikove kisline

Prlekija-on.net, petek, 12. julij 2019 ob 08:44
Izlitje kisline na Cvenu, foto: PGD Ljutomer

Izlitje kisline na Cvenu, foto: PGD Ljutomer

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri kazniva dejanja, dve prometni nesreči z gmotno škodo, izlitje nevarne snovi, sedem kršitev javnega reda in miru ter en primer povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in dve tatvini torbic, v Moravskih Toplicah pa je bil na pošti odkrit bankovec za 50 evrov, za katerega se sumi da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na Cvenu je med vožnjo tovornega vozila zaradi poškodbe naloženega PVC soda prišlo do iztekanja klorovodikove kisline. Gasilci so izlitje sanirali, zaenkrat do posledic ni prišlo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika