Vinopiri: Ledena trgatev odslej tudi na DVD-ju

Dejan Razlag, sreda, 8. december 2010 ob 15:302
Vinopiri: Ledena trgatev

Vinopiri: Ledena trgatev

Tretji celovečerni film prleškega režiserja Vitomirja Kaučiča, Vinopiri: Ledena trgatev bo odslej možno dobiti tudi na DVD-ju. Uradna predstavitev DVD izdaje bo v soboto, 11. decembra ob 19.30h v Kulturnem domu Ljutomer s predvajanjem filma in kasnejšim druženjem v avli Kulturnega doma.

Po koncu filma in druženju v avli bo Vinopiri DVD Release Party v Bar Klub-u, kjer se bo ob vinopirskih ritmih nadaljeval veseli december z glasbo DJ Mylenka.

DVD Vinopiri: Ledena trgatev je tudi idealno božično darilo za prijatelje ali poslovne partnerje, saj predstavlja odlično zmes zabave, akcije in grozljivih prizorov, ki popestrijo dogajanje na malih ekranih ob teh mrzlih, zimskih dnevih! Med dodatki na DVD-ju so poleg napovednika tudi dva videospota: Strup divjih rokerjev Dežurnih Krivcev in This is My Throne death metal manijakov Obnounce in še napovednik za film Korpus krispi. Na DVD-ju boste našli tudi povezavo, kjer lahko brezplačno prenesete prejšnja celovečerca Plan 9 produkcije - Vinopiri: Blutvajnšpricar saga in Korpus krispi.

Vinopiri so od premiere na letošnjem Grossmannu na ekstenzivni turneji bili prikazani v 22 slovenskih mestih, pa tudi v češkem Choteboru (Bloody XMas Fest), Varaždinu (Trash Film Fest)  in Čakovcu, seveda pa bodo svoj zmagoslavni pohod nadaljevali tudi v prihodnje. Za več informacij o tem obiščite Vinopiri: Ledena Trgatev - turneja.

VINOPIRI: LEDENA TRGATEV
Slovenija; 2010; digital; 90 min
Režija in scenarij: Vitomir Kaučič
Producenti: Miloš Bavec, Vitomir Kaučič, Peter Beznec
Fotografija in posebni učinki: Vitomir Kaučič
Glasba: Samo Tepež
Z glasbo skupin: Nero Burns, Obnounce, Louis Cypher
Maska: Maja Halb
Zvok: Marko Kljajić, Robert Kljajić
Igrajo: Maja Halb, Miloš Bavec, Marko Mehtsun, Anja Štuhec, Darjan Kaučič, Sara Žibrat, Igor Muršič, Nataša Bavec, Peter Beznec, Mateja Slavič, Kristijan Paal.
Produkcija: Plan 9

V slovenščini z angleškimi podnapisi

Kriminalista Nina in Milan raziskujeta umor najstnice Mije. Med njuno raziskavo se pojavljajo vedno nova trupla, Nina in Milan pa razen tega, da so vse žrtve bile pijane in da jim manjka kri, ne odkrijeta ničesar. Ko Milan ustreli poblaznelega sodnega mrliškega oglednika Antolina, ga Komandir Sovič suspendira. Neustavljiv apetit vinopirjev in prihod brezobzirnega policista El Mehcuna postavita ljubezen med Nino in Milanom na zelo trdo in grdo preizkušnjo.

Film, po katerem si več nikoli ne boste upali lumpati sami.

Vitomir Kaučič je po izobrazbi akademski slikar. Vinopiri: Ledena trgatev so po Vinopirih: Blutvajnšpricar sagi in Korpusu Krispi njegov tretji celovečerec. Filme snema po naredi-si-sam načelu in so glede na proračun nesramno spektakularni.

Vinopiri: Ledena trgatev trailer


Več v Glasba in film