V Babincih zagorelo gospodarsko poslopje

Požar gasijo številna gasilska društva

Prlekija-on.net, sobota, 31. avgust 2019 ob 21:56
Požar v Babincih

Požar v Babincih

V soboto, 31. avgusta, okoli 21.20, je v Babincih zagorelo gospodarsko poslopje. Po neuradnih podatkih je zagorel konjski hlev. Nad Babinci se je vil bel gost dim, požar pa so gasila številna gasilska društva...

Požar so pogasili gasilci PGD Babinci, Ljutomer, Noršinci pri Ljutomeru, Krištanci-Šalinci, Cven, Spodnje Krapje, Zgornje Krapje in Mota. Zgoreli so streha objekta velikosti 100x15 metrov in bale sena.

Gašenje je trajalo celotno noč do jutra, ljutomerski gasilci so na kraju bili do okoli osme ure. Intervencija se še nadaljuje tudi v nedeljo dopoldan. Iz hleva so morali umakniti konje kasače, ki so jih prepeljali v Ljutomer, poškodovanih pa na srečo ni bilo.

Iz PU Murska Sobota so sporočili, da je  po prvih ugotovitvah zgorelo celotno ostrešje gospodarskega poslopja na katerem so bili tudi paneli sončne elektrarne. Ogled bodo policisti opravili danes dopoldan, ko bo ugotovljen vzrok požara in višina škode.



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Črna kronika

Policija

Pogrešano 33-letnico našli

sobota, 18. maj 2024 ob 14:41
Otrok je žal umrl

Otrok padel v jašek in umrl

sobota, 18. maj 2024 ob 08:59