Zgorelo celotno ostrešje gospodarskega poslopja na katerem so bili tudi paneli sončne elektrarne

Ogled požara v Babincih bodo policisti opravili danes dopoldan, ko bo ugotovljen vzrok požara in višina škode

Prlekija-on.net, nedelja, 1. september 2019 ob 08:13
Požar v Babincih

Požar v Babincih

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, trinajst kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete je bila v Odrancih obravnavana tatvina ženskega kolesa. Lendavski policisti so obravnavali še tatvino ženske denarnice z denarjem in osebnimi dokumenti in goljufijo, soboški pa kaznivo dejanje grožnje. Ob 21.27 uri so bili obveščeni o večjem požaru na gospodarskem poslopju v naselju Babinci. Po prvih ugotovitvah je zgorelo celotno ostrešje gospodarskega poslopja na katerem so bili tudi paneli sončne elektrarne. Ogled bodo policisti opravili danes dopoldan, ko bo ugotovljen vzrok požara in višina škode.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 9-krat na javnih krajih. Dva kršitelja sta bila pridržana.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bila zasežena dva osebna avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.



Več v Črna kronika