V hladnem jutru Slovenijo preplavili rdeči baloni

Le ti so se danes pojavili kot oznanitev prihoda klovna Pennywisa ter najbolj pričakovane grozljivke leta 2019 - TISTO: DRUGO POGLAVJE

Prlekija-on.net, sreda, 4. september 2019 ob 11:04
Rdeči baloni v Novem mestu, foto: Blitz Film & Video Distribution

Rdeči baloni v Novem mestu, foto: Blitz Film & Video Distribution

V občutno hladnejše sredino jutro, 4. septembra 2019, so se prebivalci večjih mest po Sloveniji prebudili v družbi skrivnostnih rdečih balonov. Le ti so se danes pojavili kot oznanitev prihoda klovna Pennywisa ter najbolj pričakovane grozljivke leta 2019 - TISTO: DRUGO POGLAVJE.

Film, posnet po romanu Stephena Kinga, je nadaljevanje uspešnice Tisto iz leta 2017, ki je postala najbolj dobičkonosna grozljivka vseh časov.

O filmu

27 let po tem, ko so Zgube premagale klovna Pennywisa, se le ta ponovno vrne in terorizira mesto Derry. Pripadniki kluba Zgub so zdaj odrasli in so že davno odšli vsak svojo pot. V Derryju je ostal samo Mike in ko začno otroci ponovno izginjati se odloči, da mora domov priklicati tudi ostale Zgube. Zaznamovani s travmami iz preteklosti se mora vsak od njih soočiti s svojimi najglobljimi strahovi, da bi jim skupaj uspelo uničiti Pennywisa za vedno, kar jih pripelje neposredno pred zlobnega klovna, ki je postal še bolj smrtonosen kot kadarkoli prej.

Film je nadaljevanje Mischiettijeve uspešnice iz leta 2017 - TISTO, ki je presegla več kot 700 milijonov dolarjev zaslužka po celem svetu in s tem presegla uspeh svojega žanra ter postala najbolj dobičkonosna grozljivka vseh časov. V filmu TISTO: DRUGO POGLAVJE igrajo James McAvoy (Možje X, Razcepljen) kot Bill, z oskarjem nominirana Jessica Chastain (Molly's Game, Mama) kot Beverly, Bill Hader kot Richie, Isaiah Mustafa kot Mike, Jay Ryan kot Ben, James Ransone kot Eddie in Andy Bean kot Stanley. Bill Skarsgård pa se seveda vrne v glavno vlogo kot klovn Pennywise.

Rdeči baloni, ki so postali simbol smrtonosnega klovna Pennywisa, so se danes zjutraj pojavili v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Novemu mestu, Murski Soboti in Kopru. Prav tako na današnji dan film Tisto: Drugo poglavje predpremierno štarta v vseh večjih kinih po Sloveniji - v vseh Cineplexxih, v Koloseju, Mariboxu in Kinu Bežigrad. 

Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film

Sandi Horvat

Sandi Horvat - Sunny predstavlja novo pesem »Hvala«

petek, 6. december 2019 ob 09:211
Komorni zbor Orfej

30 let Komornega zbora Orfej, od 1989 do 2019

četrtek, 5. december 2019 ob 09:14