Odločitev o zmagovalcu padla pet sekund pred koncem

V zadnji minuti, pet sekund pred koncem tekme, je Tomaž Šic bar prejel zadetek za 2:3

Prlekija-on.net, sobota, 21. september 2019 ob 14:21
KMN Tomaž Šic Bar - Siliko

KMN Tomaž Šic Bar - Siliko

KMN Tomaž Šic bar je v petek, 20. septembra, odigal prvo domačo tekmo v 1. SFL. V 2. krogu se je v dvorani ŠIC pomeril z zmagovalcem slovenskega super pokala, ekipo Siliko iz Vrhnike, ki ga kot trener vodi najboljši slovenski igralec futsala v zgodovini Milivoje Simeunović. Tomaž pa to sezono vodi nov trener, Matej Gajser.

Siliko je povedel že z 2:0. V 21. minuti je zadel Aljaž Končan (strel s 6-metrovke), v 33. pa Admir Ćosić. Domači se niso predali, znižal je Aleš Marot (uspešen je bil z 10-metrovke) še v isti minuti, v 37. minuti pa je Domen Klanjšek izenačil. A so domači kljub vsemu ostali praznih rok, saj je vsega pet sekund pred koncem tekme drugič zadel Čosić za končnih 2:3.

Domači trener Matej Gajser nam je po tekmi povedal, da so domači fantje pokazali, kako se nosi tomaževski grb in kljub številnim odsotnostim prikazali odličen pristop ter več kot dostojno zastopali ekipo, na žalost pa so na koncu ostali brez vsega.

Matej Gajser:

KMN Tomaž Šic Bar - Siliko 2:3 (0:0)
Aljaž Končan (6m) 0: 21', Admir Ćosić 0:2 33', Aleš Marot (10m) 1:2 33', Domen Klanjšek 2:2 37', Admir Ćosić 2:3 40'

KMN Tomaž Šic Bar: Tadej Romih, Jakob Žuman, Domen Klanjšek, Aleš Marot, Urban Goričan, Mitja Gašparič, Marko Senekovič, Aljaž Miklašič, Urban Senekovič. Trener: Matej Gajser

Siliko: Maks Vidmar, Nejc Berzelak, Nikola Jandrić, Admir Ćosić, Tod Ciuha, Stefan Popović, Blaž Končan, Max Vesel, Jernej Kunc, Alan Muratagić, Maks Rotar, Aljaž Končan. Trener: Milivoje Simeunović

Foto: Ivan Trunk



Več v Šport