Pred nogometnim stadionom prišlo do pretepa med navijaškima skupinama

Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do spora in pretepa med navijaškima skupinama dveh nogometnih klubov. O podrobnostih policisti še zbirajo obvestila.

Prlekija-on.net, nedelja, 22. september 2019 ob 08:53
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem se je ena končala z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete so petrovski policisti obravnavali tatvino denarja. V Seliščih je neznanec iz garaže odtujil tri kolesa. Lendavski policisti so obravnavali dva tujca, katera sta izvršila tatvino goriva na bencinskem servisu. Soboški policisti so obravnavali grožnjo, ljutomerski pa poškodovanje tuje stvari.

Ob 23.20 uri so bili obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v Adrijancih. Požar so pogasili gasilci. Ogled bo opravljen danes dopoldan ko bo ugotovljen vzrok in višina škode.

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnih prostorih in 6-krat na javnih krajih. Dva kršitelja sta bila pridržana, saj se kljub intervenciji policistov nista hotela pomiriti.

Okrog 16.00 ure je prišlo do kršitve javnega reda pred nogometnim stadionom v Lendavi. Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do spora in pretepa med navijaškima skupinama dveh nogometnih klubov. O podrobnostih policisti še zbirajo obvestila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobo ta.



Več v Črna kronika