Nepridiprav ponovno nastavil železno cev na njivo, škode na kombajnu za 10 tisoč evrov

Na njivi posajeni s koruzo izven naselja Gornji Ivanjci je neznanec nastavil železno cev zaradi česar je prišlo do poškodbe kombajna na katerem je nastalo za okoli 10.000 EUR škode

Prlekija-on.net, četrtek, 26. september 2019 ob 08:12
Kombajn

Kombajn

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali štiri prometne nesreče. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali poškodovanje tuje stvari, soboški pa goljufijo. Na njivi posajeni s koruzo izven naselja Gornji Ivanjci je neznanec nastavil železno cev zaradi česar je prišlo do poškodbe kombajna na katerem je nastalo za okoli 10.000 EUR škode. To je že deseti primer v zadnjem mesecu. Ob tem so se zbrali tudi kmetje, ki zahtevajo večjo angažiranost organov pregona pri preiskovanju te zadeve.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bili pridržani trije tuji vozniki, kateri bodo privedeni k pristojnemu sodniku za prekrške.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.



Več v Črna kronika