Moškemu, ki je izvajal nasilje, izrečen ukrep prepovedi približevanja

Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, tatvina goriva in nasilje v družini

Prlekija-on.net, sobota, 28. september 2019 ob 08:36
Policija

Policija

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali osem kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč v katerih je bil en udeleženec lažje telesno poškodovan, dvanajst kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in obravnavali 16 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali tatvino kolesa, odtujitev mobilnega telefona, tatvino športnih rekvizitov, tatvino goriva in nasilništvo. Na območju Gornje Radgone je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, tatvina goriva in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in desetkrat v zasebnih prostorih. Kršiteljica, ki je nadaljevala s kršitvijo v zasebnem prostoru je bila pridržana.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika